Arbeidsmediation

Scheidingsbemiddeling

Zakelijke mediation

Nalatenschapsmediation

Buurtbemiddeling

Onze missie

Wij willen je alle rust en ruimte bieden om tot goede en werkbare afspraken te komen. Tijdens onze begeleiding hebben wij de spelregels van mediation om tot een goede oplossing te komen hoog in het vaandel staan. Door samen aan tafel te zitten bij ons kun je in alle openheid en transparantie onderwerpen met elkaar bespreken. Wat er besproken wordt blijft bij ons letterlijk tussen 4 muren! Wij komen bewust niet bij je thuis, maar ontvangen je op één van onze fijne locaties in Breda en Tilburg. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er geen onnodige ruis ontstaat thuis die het maken van goede afspraken belemmert. Bij ons wordt je niet gestoord door de koerier die een pakje komt afgeven!

Bij ons ben je geen nummertje. Voor ons betekent professioneel begeleiden, begeleiden op persoonlijke en respectvolle wijze.

Onze missie in het kort

Op persoonlijke wijze in mediation

op een fijne en veilige locatie

waar je met respect voor elkaar

in alle rust tot goede en werkbare afspraken kunt komen

Persoonlijke missie: Hans

Als mediator sta ik voor openheid en transparantie. Juist in een conflict zijn mensen wantrouwig en is openheid door het benoemen van wat er gaande is van groot belang. Hierdoor krijg je houvast, duidelijkheid  en zekerheid. Dit vergroot ook het vermogen om keuzes te kunnen maken. Open zijn over mijn werkwijze en waarom ik doe wat ik doe is van belang. Mijn persoonlijke stijl en aanpak moet je aanspreken. Ik ben direct en ook directief als het nodig is maar altijd met oog voor persoon en emotie.

Persoonlijke Visie: Hans

Wanneer je in een conflict bent geraakt, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wanneer je het lastig vindt om bepaalde onderwerpen te bespreken, ondersteun ik je daarin als mediator. Ik bied rust en ruimte om onderwerpen bespreekbaar te maken, maar vooral vind ik het belangrijk dat je weer vanuit vertrouwen gaat denken in plaats vanuit wantrouwen. Dan komen de goede afspraken vanzelf!

“Ik wil je graag het vertrouwen geven dat je met een klein beetje hulp zelf hele goede afspraken kan maken”

Waar wij goed in zijn

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in welk conflict dan ook hebben wij ontdekt dat wij goed zijn in:

“Er gewoon zijn voor mensen”

Wij stimuleren graag zelf oplossend vermogen

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt

Ons team

Hans Kurvers

Hans Kurvers

Mediator

Laura Vrieling

Laura Vrieling

Mediator